Ibarat Menanti Kemuncak Anugerah Juara Lagu(AJL)

on 7 March 2014


Untuk terus mengembangkan rangkaian dalam arena blogging, tak lengkap tanpa kekuatan silaturrahim yang kukuh sesama blogger.

Tak ramai mengetahui sesuatu himpunan atau gathering amat penting dalam melebarkan lagi sayap network sesama blogger malah mengeratkan lagi silatturahim sesama rakan blogger yang lain.


Sabtu ini pada 8 Mac 2014, akan berlangsungnya majlis gilang gemilang Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2014. Apa yang menarik pada perhatian aku adalah penganjuran kali ini menarik lebih ramai blogger tak kira blogger baru atau lama untuk berkongsi dibawah 1 tempat bagi merasai detik gilang gemilang ini.

Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2014 ini bertambah menarik lagi apabila berjaya menarik minat syarikat2 korporat untuk menaja di Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2014 malah mendapat sokongan dan liputan dari pihak media massa dan penggiat media sosial Malaysia. Malah antara artis yang turut terlibat memeriahkan lagi adalah pasangan Norman Hakim & Memey Suhaiza dan blogger selebriti Zarul Umbrella.

Diharapkan penganjuran kali ketiga berturut-turut ini para blogger dapat memanfaatkan peluang yang ada bagi mengembangkan nama blog masing-masing sekali gus mempromosikannnya.

Pada yang hadir Sabtu ini, jumpa anda disana!
Ranking: 5

{ 8 comments... read them below or add one }

Syuhada Baharudin said...

lagi berdebar rasanya..yeahh..jumpa disana ye..


7 Mar 2014, 10:40:00 Reply To This Comment
Tengku Syukri said...

jumpa disana.. kalau cam tegur2 lah ye.. hehe


7 Mar 2014, 10:42:00 Reply To This Comment
Zayani Zulkiffli said...

jumpa kat sana :)

http://nurulzayani.blogspot.com/


7 Mar 2014, 11:47:00 Reply To This Comment
Aniq Bukhary said...

All the best buat blogger2 semua.. Chayok! chayok! :)


7 Mar 2014, 21:53:00 Reply To This Comment
adzairdawati makdara said...

tu lah rasa mcm nak pegi award show gitew.. ok sooo the very eksited.. jumpa esok ye dik.. insyaa allah


8 Mar 2014, 00:15:00 Reply To This Comment
Tengku Syukri said...

hehehee.. lagi eksited sbb ada byk gajet menarik gitu.. inshaallah kak :)


8 Mar 2014, 00:50:00 Reply To This Comment

Post a Comment

Member Of Denaihati Network